Cautare

11508 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (3.85 secunde)
Edilul-sef, Antonie Draghici, si viceprimarul Iulian Cristescu s-au acuzat reciproc ca au primit ilegal terenuri folosindu-se de Legile retrocedarii si au fost la un pas sa se ia la bataie in fata redactorilor GdS Cel care a dat tonul acuzatiilor a fost viceprimarul PSD Iulian Cristescu.
Cariera ilegala din care se exploata nisip a bagat zazania intre primarul Marin Cioc si unii consilieri locali. ... Primarul localitatii Castranova, Marin Cioc, a intrat in conflict cu unii dintre consilierii locali.
Directorul unitatii, Marin Costel, ne-a declarat ca a fost constituita o comisie care va analiza fiecare punct de lucru pentru a se sti cu exactitate unde trebuie redus numarul de salariati:
Galatenii vor fi nevoiti sa plateasca mai multi bani la intretinere ca urmare a majorarii, la 1 mai, cu 37%, a pretului unui metru cub de apa potabila, noul pret urmind a se regasi in facturile aferente lunii iunie.
Tribunalul Sibiu a condamnat doar doua persoane din lotul de opt inculpati trimisi în judecata de procurorii anticoruptie în dosarul fraudelor bancare de la BCR Novaci.
Agentii economici din domeniul energiei pot beneficia de cofinantari de maximum zece milioane de euro pentru proiecte privind modernizarea retelelor de transport si distributie de energie electrica, petrol si gaze naturale, a declarat Adrian Marin, consilier in cadrul Directiei Generale de Politica Energetica - Organismul Intermediar pentru Energie (OIE).
La sediul Primariei Galati a fost parafat, ieri dimineata, contractul privitor la reabilitarea sistemului de apa potabila din fonduri ISPA.
Directorul societatii, Marin Costel, ne-a declarat ca actiunea initiata de cei de la Apele Romane nu era justificata, in conditiile in care exista un grafic de esalonare a datoriei, iar societatea platise mai mult decat trebuia pentru prima transa.
Marin Mosteanu spune ca distribuitorul CEZ a uitat sa scada din factura de regularizare circa 100 de lei, desi banii au fost achitati si spera ca suma sa-i fie returnata.
Un craiovean acuza ca a platit bani multi pentru o polita de asigurare si a incasat la scadenta jumatate din cat a cheltuit.
reducerea penalizarilor pentru cei care-si platesc datoriile catre stat la cel putin 10-15% si anularea prevederii din cadrul institutiilor financiare, unde un presedinte de banca daca acorda unei firme un credit, iar ulterior aceasta intra in faliment, el este trimis in arest.
"Ultima statistica arata ca Tarom a inregistrat de joi pana luni inclusiv pierderi de 3 milioane euro", a declarat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) Marin Anton.
"Am avut ciroza, mai aveam 6 luni si muream, daca nu ma tratam in Italia!" Cu o astfel de declaratie, designerul Catalin Botezatu i-a bulversat pe telespectatorii emisiunii "Serviti va rog" de la Pro Tv.
Incubatorul de afaceri Craiova, dezvoltat de Consiliul Judetean (CJ) Dolj, isi va deschide portile la 1 octombrie, a anuntat ieri Marin Nicoli, administratorul parcului industrial al orasului - in incinta caruia va functiona incubatorul.
Alexandre Cardoso va fi folosit aparator central in retur, chiar daca in prima parte a campionatului brazilianul a impresionat ca atacant, fiind si golgheterul la zi al pandurilor Omul ales sa suplineasca plecarea lui Vlad Chiriches este Alexandre Cardoso si nu Ionut Rada, cum s-ar fi asteptat seful pandurilor, Marin Condescu.
Memorialul "Marin Bistriceanu" la fotbal pe teren redus (5+1) se anunta extrem de disputat si in aceasta a 6-a editie, care se va desfasura in aceasta dimineata si care va alinia la start zece echipe si Dolj.
Interesata sa adopte un stil vestimentar cat mai fresh si in tendinte dar care sa se adapteze stilului sau de viata alert, Andreea Marin a devenit o clienta fidela a magazinului Danza Boutique din Dorobanti.
Marin Buzescu zis Miliardarul, din Alexandria, participa in acest week-end la targul colectionarilor ai anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman. ... "La standul meu gasiti bijuterii vechi din argint! Sunt colectionar de la 16 ani si am patru copii care imi mostenesc pasiunea aceasta.
Cartea de bucate a Sandei Marin, aparuta la Editura Lider, a devenit un etalon in domeniul gastronomic, chiar si la zeci de ani de la prima sa publicare.
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati organizate permanent, de luni pana vineri inclusiv, pe Platoul de la Piata Amzei. La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum:
google-analytics.com